Bijles Duits in Soest

persoonlijk en resultaatgericht

Sprechen Sie Deutsch?” De Duitse taal lijkt het meest op het Nederlands. Maar niet voor iedereen is de Duitse taal makkelijk. Veel scholieren vinden Duits een lastig vak. De naamvallen zijn vaak een struikelblok. Net als de grammatica: is het nu “müssen” of “sollen”?

Zit jij op school bij het vak Duits vaak te denken “ich habe keine Ahnung?” Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij. Ik geef bijles Duits aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw in Soest. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak Duits. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de grammatica aan je uitleggen, samen met je tekst- of invuloefeningen maken. Of je leesvaardigheid verbeteren met een gerichte aanpak.
We werken aan schema’s om eenvoudig werkwoorden te leren vervoegen en naamvallen juist te gebruiken. Ook kan ik je helpen met alle onderdelen van grammatica en met het maken van schrijva’s. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om je Duitse cijfers te verbeteren op school.

Heb jij binnenkort een Duitse toets en kun je wel wat hulp gebruiken?
Ik geef bijles Duits online.

Bijles Duits nodig?

stappenplan voor jou

Leesteksten in het Duits worden meestal als moeilijk ervaren. Dat kun je makkelijk verbeteren! De juiste strategieën en een plan van aanpak zorgen ervoor, dat jij die teksten beter gaat maken. Ik leer je handige leesstrategieën toe te passen voor die Duitse teksten. En samen oefenen we teksten op jouw niveau. Zo verbeter jij jouw leesvaardigheden voor Duits.

Heb je binnenkort een mondelinge toets? Of ga je een boekverslag in het Duits presenteren? Ik help je graag met je zinsopbouw en uitspraak. Samen werken we aan je mondelinge vaardigheden. In jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.
Op school krijg je in de bovenbouw met schrijva’s te maken. Vind je dat “niet te doen”? Ik help je met de juiste aanpak voor het schrijven van die teksten en het vergroten van je woordenschat. Zo leer je een betoog, e-mail, persoonlijke of zakelijke brief goed te schrijven.

Heb jij bijles Duits nodig? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op via info@bijlessoest.nl of bel/ app mij op 06- 372 89 565.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles Duits onderbouw en bovenbouw

Met veel plezier geef ik bijles Duits aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw. Gemakkelijk online.

De bijlessen zijn een op een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de Duitse stof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook. Soms is dat handig voor het oefenen van uitspraak- en mondelinge vaardigheden. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven. Bij bijles Duits kan ik je helpen met:

  • Toepassen van naamvallen
  • Werkwoorden leren vervoegen
  • Grammatica toepassen
  • Schrijva’s maken
  • Uitspraak verbeteren
  • Leesvaardigheid oefenen
  • Hulp bij opstellen van boekverslagen
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden van examen

Samen bepalen we op welke onderdelen jij bijles Duits nodig hebt.
Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar goede cijfers en plezier in het Duits.

Die schrijva's Duits op school vond ik niet te doen. Julia heeft mij handige methodes geleerd voor tekst schrijven. Ik ben stukken beter geworden in Duits. Danke sehr!

Puck, VWO 5

Onze zoon heeft weer voldoendes voor Duits gehaald. Dankzij BijlesSoest.

Moeder van Menno, VMBO 2

Examentraining Duits

Doe je dit jaar examen en kun je wel wat extra uitleg Duits gebruiken? Ik help je daar graag bij.

Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de stof oppakt.

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06 - 372 89 565

Bijles Duits: het tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles. De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Ook hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles Duits nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06 - 372 89 565.

Bijles Duits in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles Duits aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Duits is altijd een favoriet vak geweest op school. Ik vind het dan ook leuk om jou met het vak Duits te helpen. Of dat nu tekst verklaren is, grammatica of schrijva’s zijn. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles Duits gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor kennismaking en te zien op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.

[et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_section]