Bijles Engels in Soest

persoonlijk en resultaatgericht

Ben je op zoek naar bijles Engels in Soest? Over het vak Engels op school wordt vaak te makkelijk gedacht. Je denkt al snel: Engels hoor je toch dagelijks op de televisie en in muziek? En vanaf de brugklas of zelfs eerder, krijg je al deze taal? Toch blijkt dat Engels van de vreemde talen het lastigste is. Cijfers voor dit vak zijn gemiddeld lager dan voor Frans of Duits. Daarom wordt bijles Engels vaak gegeven.

Is het nu “I have been” of “I was”? Komt deze twijfel je bekend voor? Je bent niet de enige. De meeste scholieren vinden het toepassen van de tijden in het Engels het moeilijkste, zoals de present simple en de present continuous. Daarnaast heeft de Engels taal veel uitzonderingsregels. En is de zinsvolgorde aan regels gebonden.

Kortom: Heb jij moeite met het vak Engels op school? Of heb je binnenkort een toets Engels en wil je een goed cijfer halen? Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij. Gemakkelijk online.
Ik geef bijles Engels aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak Engels. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik grammatica uitleggen, samen aan je schrijfvaardigheid werken of je leesvaardigheid verbeteren. Met een gerichte aanpak en afgestemd op wat jij nodig hebt om je Engelse cijfers te verbeteren op school.

Wil jij bijles Engels? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 89 565.

Bijles Engels nodig?

stappenplan voor jou

Leesteksten in het Engels worden meestal als moeilijk ervaren. Dat kun je makkelijk verbeteren! De juiste strategieën en een plan van aanpak zorgen ervoor, dat jij die teksten beter gaat begrijpen. Ik leer je handige leesstrategieën toe te passen voor die Engelse teksten. En samen oefenen we teksten op jouw niveau. Zo verbeter jij jouw leesvaardigheid Engels.

Heb je binnenkort een mondelinge toets? Of ga je een boekverslag in het Engels presenteren? Ik help je graag met je zinsopbouw en uitspraak. Samen werken we aan je mondelinge vaardigheden. In jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.
Op school krijg je ook veel opdrachten schrijfvaardigheid. Zoals het schrijven van een e-mail, betoog of zakelijke brief. Vind je dat lastig? Ik leer je met de juiste aanpak en opbouw deze teksten te goed schrijven. Je vergroot meteen je woordenschat. Zo leer je om zelfstandig een “paper” te schrijven.
Ook als je bezig bent met de voorbereiding van je Cambridge examen, kan ik je helpen t/m niveau C1.

Heb jij bijles Engels nodig? Ik help je hier graag mee. Op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar goede cijfers Engels en plezier in de taal. Neem gerust contact met mij op via info@bijlessoest.nl
of bel/ app mij op 06- 372 89 565.

1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles Engels onderbouw & bovenbouw

Ik geef met veel plezier bijles Engels aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw. Gemakkelijk online.
De bijlessen zijn een op een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de Engelse stof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook. Soms is dat handig voor het oefenen van uitspraak- en mondelinge vaardigheden. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven.

Bij bijles Engels kun je denken aan:

  • Toepassen van tijden: o.a. present simple, present continuous
  • Werkwoorden vervoegen en uitzonderingsregels
  • Zinsvolgorde en grammatica toepassen
  • Schrijfopdrachten maken: betoog, zakelijke brief
  • Uitspraak verbeteren
  • Hulp bij opstellen van boekverslagen
  • Trainen van vaardigheden (plannen en leren leren)
  • Voorbereiden eindexamen: VWO, Havo en VMBO-T
  • Voorbereiden Cambridge examen

Samen bepalen we op welke onderdelen jij bijles Engels nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. We werken aan het bepalen van goede cijfers en plezier in het vak Engels.

Ik zag erg op tegen mijn Engels examen. Julia heeft mij stapsgewijs geleerd hoe ik de teksten moest aanpakken met handige tips en strategieën. Dat heeft geholpen.

Koen, VMBO TL, klas 4

Vanaf de brugklas vind ik Engels al lastig. Via een vriendinnetje kwam ik bij Julia terecht. Zij legt alles duidelijk uit en heeft geduld. Ook als ik het niet in één keer snap.

Bo, HAVO 3

Examentraining Engels

Doe je dit jaar examen en kun je wel wat extra uitleg Engels gebruiken? Ik help je daar graag bij. Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit.

Naast uitleg van theorie gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de Engelse examenstof oppakt.

Bijles Engels tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles. De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles Engels nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel mij op 06 - 372 89 565

Bijles Engels in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles Engels aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Engels is altijd een favoriet vak geweest op school. Daarnaast heb ik ook het Cambridge Engels als extra diploma behaald.
Ik vind het leuk om jou met het vak Engels te helpen. Of dat nu tekst verklaren is, grammatica of schrijva’s zijn. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles Engels gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor kennismaking, bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben en de bijles zelf.

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]