Bijles Wiskunde in Soest

persoonlijk en resultaatgericht

Ben je op zoek naar bijles wiskunde in Soest? Van Pythagoras tot lineaire verbanden: wiskunde lijkt soms net op een vreemde taal. Veel scholieren hebben moeite met verschillende onderdelen van wiskunde. Meetkunde is vaak een struikelblok, net als differentiëren. Geldt dat ook voor jou? Daar help ik je graag bij.

Ik geef bijles wiskunde aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau. In de bovenbouw geef ik bijles in wiskunde A.

Hoe zit toch met de sinus, cosinus en tangens? Wiskunde is soms best lastig. Door veel te oefenen en door de juiste strategieën te gebruiken, is wiskunde zeker te begrijpen. Ook voor jou! Heb jij binnenkort een wiskunde toets en kun je wel wat hulp gebruiken?
Ik geef bijles wiskunde online.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak wiskunde. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen wiskunde-opgaven met je maken of oefenen op examenniveau. Aan de hand van handige rekenstrategieën werken we samen aan het oplossen van opgaven. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om je wiskunde cijfers te verbeteren op school.

Kortom: heb jij moeite met het vak wiskunde op school? Of binnenkort een wiskunde toets en wil je een goed cijfer halen? Kies dan voor bijles wiskunde via Bijles Soest. Ik help je graag!

Bijles Wiskunde nodig?

stappenplan voor jou

Het vak wiskunde is erg breed. Zo is er letter rekenen, formules oplossen, vergelijkingen maken en differentiëren. Veel onderwerpen dus, die niet allemaal even makkelijk zijn. Ik help je hier graag bij!

Werken aan de hand van een goede structuur en een plan van aanpak zorgen ervoor, dat je de sommen beter gaat maken. Ik ga je leren hoe je gestructureerd opgaven aan kunt pakken. Zo verbeter jij je resultaten voor wiskunde.

Heb je binnenkort een toets wiskunde? Of heb je hulp nodig bij de voorbereiding van een schoolexamen? Ik kan je helpen. Samen werken we aan het verbeteren van je wiskunde vaardigheden. Dit doen we in jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.

Heb jij bijles wiskunde nodig? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat.
Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles wiskunde onder- en bovenbouw

Ik geef met veel plezier bijles wiskunde aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw (wiskunde A).

De bijlessen zijn een op een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de wiskundestof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven.
Bij bijles wiskunde kun je denken aan:

  • Algebra (o.a. letterrekenen en haakjes wegwerken)
  • Formules en functies
  • Vergelijkingen
  • Meetkunde
  • Differentiëren
  • Kansberekening
  • Statistiek
  • Trainen van vaardigheden (plannen en leren leren)
  • Voorbereiden eindexamen: VWO, Havo en VMBO-T

Samen bepalen we op welke onderdelen jij bijles wiskunde nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we op weg naar goede cijfers en plezier in wiskunde.

Wiskunde vond ik altijd lastig. Dankzij de duidelijke uitleg van Julia begrijp ik het nu wel en gingen mijn cijfers omhoog!

Marijn, VWO 3

Door de bijlessen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen voor mijn schoolexamens wiskunde. Dat was precies wat ik nodig had.

Amber, havo 5

Examentraining wiskunde

Doe je dit jaar examen wiskunde A? En kun je wel wat extra uitleg wiskunde gebruiken? Ik help je daar graag bij.

Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit. Naast uitleg van theorie gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door. Zo snap je steeds beter hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de stof oppakt.

Bijles Wiskunde: het tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles.

De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Ook hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles wiskunde nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel mij op 06 - 372 89 565.

Bijles wiskunde in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles wiskunde aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Wiskunde heb ik altijd een leuk vak gevonden. Ik geef dan ook met plezier bijles in het vak wiskunde. Of dat nu meetkunde is, algebra of kansberekening. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles wiskunde gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.