Examentraining Soest

persoonlijk en resultaatgericht

Ben je op zoek naar examentraining in Soest? Doe je dit jaar eindexamen op de middelbare school en kun je wel wat extra uitleg en oefening gebruiken voor een vak? Ik help je daar graag bij. Met een privé examentraining bereid jij je optimaal voor op jouw examen!

Ik geef examentraining voor wiskunde, economie, Nederlands en de vreemde talen Engels, Frans en Duits. Gemakkelijk online. De bijlessen zijn één op één. Zo’n privé bijles werkt het beste voor het bijspijkeren en trainen van de stof.

Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de eindexamenstof oppakt.

Wil jij graag goed voorbereid beginnen aan je examen?
Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06- 372 89 565.

Examentraining nodig?

stappenplan voor jou

Eindexamen doen is een spannende periode. Een goede voorbereiding geeft zelfvertrouwen, waardoor je een beter cijfer haalt op je examen. Ik geef privé examentraining online of bij jou thuis. Dat werkt efficiënt, want we besteden aandacht aan onderdelen die JIJ lastig vindt. Daarnaast krijg JIJ alle aandacht. Dit in tegenstelling tot een examentraining bij een groot instituut, waar je in een groep zit.

We werken aan de hand van leerstrategieën en een plan van aanpak. Zo ga jij die examenopgaven beter maken. Ik leer je hoe je moet leren en hoe je gestructureerd opgaven aan kunt pakken. Ook kan ik je helpen met het goed formuleren van je antwoorden. Zo verbeter jij je resultaten voor het eindexamen.

Hoeveel uur training je wilt, kunnen we in overleg bepalen. Wat heb je nodig om goed voorbereid naar je examen te gaan? Dat kan bijvoorbeeld 3 dagen zijn, in blokken van 2 à 3 uur. Die dagen kunnen we verspreiden over een periode, of kort achter elkaar inplannen. Alles in overleg.

Doe jij dit jaar eindexamen? En heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je examen? Ik kan je helpen met examentraining. Samen werken we aan het verbeteren van je vaardigheden en trainen we de eindexamenstof in. Dit doen we in jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat.
Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Examentraining VWO, Havo, VMBO-T

Ik geef met veel plezier en betrokkenheid examentraining aan scholieren in het middelbaar onderwijs. Gemakkelijk online.
De examentraining is één op één. Dat werkt het meest efficiënt voor het bijspijkeren en trainen van de stof. Ik geef examentraining voor schoolexamens en het eindexamen voor de vakken:

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Wiskunde A
  • Economie

Bij examentraining kun je o.a. denken aan het begrijpen en toepassen van theorie, het efficiënt en planmatig aanpakken van opgaves, het leren van leesstrategieën en het oefenen met oude examens.
We kijken op welke onderdelen jij examentraining nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we op weg naar het behalen van je examen.

Ik zag zo op tegen mijn examen wiskunde. Door de examentraining heb ik nu een duidelijk stappenplan in mijn hoofd hoe ik de opgaven moet aanpakken!

Bastiaan, 5 Havo

Super! De leesstrategieën voor Frans hebben mij echt geholpen. Ik was blij met de privé les. Julia had alle aandacht voor mij. Ik heb er veel zelfvertrouwen door gekregen.

Maartje, VWO6

Examentraining tarief

Voor een uur examentraining vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé examentraining.

De eerste keer is voor een korte kennismaking, het bepalen van de leerdoelen en de examentraining zelf. Meestal is dat 2 tot 3 uur.
De examentraining geef ik online.

Er zijn er géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal trainingsuren af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel grote trainingsinstituten wel.

Heb jij examentraining nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06-372 89 565.

Examentraining in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Naast examentraining geef ik al vijf jaar bijles aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarnsch Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit.

Ik vind het leuk om met jou aan een of meer vakken te werken voor het behalen van je eindexamen. Of dat nu wiskunde, economie of Frans is. Net waar jij behoefte aan hebt. Samen werken we aan een goede voorbereiding van je examen!

Benieuwd hoe zo’n examentraining gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij examentraining wilt hebben.