Bijles Frans

persoonlijk en resultaatgericht

Tu parles français?” Niet voor iedereen is de Franse taal makkelijk. Veel scholieren vinden Frans een lastig vak. Het vervoegen van werkwoorden is vaak een struikelblok, net als de grammatica. Geldt dat voor jou? Ik help je graag met bijles in Frans. Gemakkelijk online.
Samen werken we aan schema’s om eenvoudig werkwoorden te leren vervoegen. Ook kan ik je helpen met de zinsopbouw in het Frans en alle onderdelen van grammatica.

Is het nou: “j’ai été of je suis été?” De Franse taal heeft zijn eigen regels, en die zijn niet altijd logisch. Maar de taal is zeker te leren, ook voor jou! Heb jij binnenkort een Franse toets en kun je wel wat hulp gebruiken? Daar help ik je graag bij.

Ik geef bijles Frans aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw in Soest. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak Frans. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de grammatica aan je uitleggen en samen met je tekst- of invuloefeningen maken. Of je leesvaardigheid verbeteren met een gerichte aanpak. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om je Franse cijfers te verbeteren op school.

Kortom: heb jij moeite met het vak Frans op school? Of heb je binnenkort een toets Frans en wil je een goed cijfer halen? Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij.
Ik geef bijles Frans online.

Bijles Frans nodig?

stappenplan voor jou

Leesteksten in het Frans worden meestal als moeilijk ervaren. Daar is wat aan te doen!
De juiste leesstrategieën en een plan van aanpak zorgen ervoor, dat jij die teksten beter gaat maken. Ik ga je leren de juiste strategieën toe te passen voor die Franse teksten. Zo verbeter jij jouw leesvaardigheid.

Heb je binnenkort een mondelinge toets? Moet je een boekverslag in het Frans presenteren? Komt goed! Ik help je graag met je zinsopbouw en uitspraak. Samen werken we aan je mondelinge vaardigheden. In jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.

Heb jij bijles Frans nodig? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06 - 372 89 565.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles Frans onderbouw en bovenbouw

Ik geef met veel plezier bijles Frans aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw. Gemakkelijk online.

De bijlessen zijn een op een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de Franse stof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook en is soms handig voor het oefenen van uitspraak- en mondelinge vaardigheden. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven.
Bij bijles Frans kun je denken aan:

  • Werkwoorden goed leren vervoegen
  • Grammatica toepassen
  • Uitspraak verbeteren
  • Leesvaardigheid oefenen
  • Hulp bij opstellen van boekverslagen
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden van examen

Samen bepalen we op welke onderdelen jij bijles Frans nodig hebt.

Heb jij bijles Frans nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar goede cijfers en plezier in het Frans.

Ik zag het even niet meer zitten en mijn cijfers waren ronduit slecht. Maar met hulp van Julia heb ik het weer opgehaald.

Tara, brugklas

Toen mijn cijfers slecht werden, vond ik Frans niet meer leuk. Dat heb ik nu weer helemaal terug! Bedankt BijlesSoest!

Bojan, HAVO 4

Examentraining Frans

Doe je dit jaar examen en kun je wel wat extra uitleg Frans gebruiken? Ik help je daar graag bij. Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit.
Als dat nodig is leg ik de theorie uit. Daarna gaan we aan de slag met de oefenopgaven.

Stap voor stap lopen we Franse examenopdrachten door, zodat je steeds snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe het gaat.

Bijles Frans: het tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles. De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles Frans nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06 - 372 89 565.

Bijles Frans in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles Frans aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Frans is altijd mijn lievelingsvak geweest op school.
Ik vind het dan ook leuk om jou met het vak Frans te helpen. Of dat nu tekst verklaren is, grammatica of je uitspraak. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles Frans gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor kennismaking en om te zien op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.