Online bijles

persoonlijk en resultaatgericht


Bijles online werkt uitstekend en is bovendien veilig! Die veiligheid is belangrijk in deze Corona-tijd. Bijles op afstand is een volwaardig alternatief voor bijles bij je thuis of op school. Dat is de afgelopen maanden gebleken uit tests en ervaringen. Waar je ook woont, Bijles Soest kan je helpen met 1-op-1 bijles online.
Ik verzorg dat voor HAVO, VWO en VMBO-TL.

De voordelen van bijles online

Online bijlessen zijn snel in te regelen. Zo kun je direct aan de slag voor een beter resultaat.
Je kunt je tijd flexibel en effectief besteden. Daardoor heb je dat ene vak weer snel onder controle. Dat geeft zelfvertrouwen voor je huiswerk en je toetsen.
Het maakt niet uit waar je woont. Ook jij kunt gebruik maken van de kennis en methoden van BijlesSoest.nl

Wat heb je nodig?

Online bijlessen zijn niet ingewikkeld. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en een (ingebouwde) webcam en microfoon. Je ziet en hoort elkaar via SKYPE. Dat werkt uitstekend blijkt uit de praktijk.


Daarnaast maken we gebruik van een online kladblok, waarop je heel gemakkelijk aantekeningen kunt maken. Het is net alsof je naast elkaar zit.
Leerlingen geven aan de online bijlessen te ervaren als prettig en effectief.

Voor wie is er online bijles?

Denk jij op school soms: “die lastige leesteksten Frans”, “dat wiskunde-gedoe met differentiëren” of “die taaie schrijva’s bij Duits?” Dan is het tijd voor extra hulp met bijles.

Ik geef privé bijles aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau.
Alle bijlessen zijn 1-op-1. Zo is de les helemaal gericht op jou. En dat allemaal vanuit huis in een handige online omgeving.
De bijles geef ik online.
Je kunt bij mij terecht voor bijles in de vakken:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Wiskunde
 • Economie
 • Wiscat rekentoets

Online bijles nodig?

stappenplan voor jou

Samen werken we aan de hand van leerstrategieën en een plan van aanpak. Zo ga jij de theorie begrijpen en de opdrachten beter maken.
Ik leer je hoe je op een gestructureerde manier opgaven maakt en hoe die je die lastige teksten en opdrachten aanpakt met behulp van strategieën. Ook kan ik je helpen met het goed formuleren van je antwoorden. Zo verbeter jij je resultaten voor dat lastige vak op school.

Heb je binnenkort een toets? Of heb je hulp nodig bij de voorbereiding van een examen? Ik kan je helpen. Dit doen we in jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.

Samen gaan we voor het beste resultaat. Gewoon online! Plan gerust een afspraak voor kennismaking en bijles. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles onder-/ bovenbouw

Met veel plezier en betrokkenheid geef ik bijles aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw. Gemakkelijk Online. De online bijlessen zijn één op één. Dat werkt voor het bijspijkeren van de stof het beste.
Ik geef bijles in de vakken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Wiskunde en Economie.

We kijken op welke onderdelen van het vak jij bijles nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we op weg naar goede cijfers en plezier in het vak.

“Bijlessen online doen, gaat veel beter dan ik van tevoren had gedacht. Het is net of je naast elkaar zit. Soms vergeet ik gewoon dat dat niet zo is.”

Irene, WISCAT-training

“Voor Duits heb ik online bijles genomen. Voor mijn schrijftoets had ik een 7,6! Ik ben blij dat ik de bijles genomen heb. Julia kan goed luisteren en duidelijk uitleggen. Ben superblij met m'n cijfer!”

Alvi, VWO5
Bij BijlesSoest.nl kun je bijles krijgen in de volgende vakken:
Bijles Soest bijles Frans blokblok
Bijles Soest bijles Duits blokblok
Bijles Soest bijles Engels blokblok
Bijles Soest bijles Nederlands blokblok
Bijles Soest bijles Wiskunde blokblok
Bijles Soest bijles Economie blokblok
Bijles Soest bijles Wiscat blokblok
Bijles Soest examentraining blokblok

Bijles & examentraining

Doe je dit jaar examen en kun je wel wat extra uitleg en oefening bij een vak gebruiken? Ik help je daar graag bij. We kijken naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit.

Naast uitleg van theorie gaan we aan de slag met examen oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de stof oppakt. En dat allemaal gemakkelijk online!

Wil jij graag goed voorbereid beginnen aan je examen? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06- 372 89 565

Online bijles tarief

De bijles geef ik online. Er zijn géén inschrijfkosten verbonden aan de bijles. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.
Bekijk het online bijles tarief

Heb jij bijles nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06-372 89 565.

Online bijles

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles aan scholieren van HAVO, VWO en VMBO-TL. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik in Soest op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit.

Met veel plezier en betrokkenheid help ik ook jou met dat lastige vak. Of dat nu Frans, wiskunde of economie is. Net waar jij behoefte aan hebt. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n online bijles gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.

BijlesSoest: de 7 voordelen

 • 1. Persoonlijk: privé bijles online of in Soest.
 • 2. Focus: alle aandacht voor jou en focus op jouw vragen.
 • 3. Ervaren: vijf jaar ervaring met bijles geven.
 • 4. Bekend: met schoolmethoden VWO, Havo en VMBO-TL.
 • 5. Doelgericht: goede resultaten, zelfvertrouwen en plezier.
 • 6. Structuur: plan van aanpak, leerstrategieën.
 • 7. Duidelijk: heldere en rustige uitleg.

  Benieuwd hoe zo’n online bijles gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor kennismaking, bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben en voor de bijles zelf.