Bijles Nederlands

in Soest, persoonlijk en resultaatgericht

Zit jij op de middelbare school in Soest en worstel je met de Nederlandse taal? Dan kan ik je helpen met privé bijles online.
Meer scholieren vinden het vak Nederlands lastig. In de onderbouw is vaak zinsontleding, grammatica en spelling een struikelblok. Ook vinden leerlingen begrijpend lezen en schrijfvaardigheid moeilijker dan bij de vreemde talen. In de bovenbouw is leesvaardigheid Nederlands en het goed kunnen formuleren van antwoorden vaak een aandachtspunt.

Heb jij moeite met het vak Nederlands op school? Of heb je binnenkort een toets Nederlands en wil je een goed cijfer halen? Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij.

Ik geef bijles Nederlands aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw. Zowel op VWO, Havo als VMBO-niveau.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak Nederlands. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik grammatica aan je uitleggen, samen aan je schrijfvaardigheid werken of je leesvaardigheid verbeteren. Met een gerichte aanpak en afgestemd op wat jij nodig hebt om je Nederlandse cijfers te verbeteren op school.

Wil jij bijles Nederlands? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 89 565.

Bijles Nederlands in Soest

stappenplan voor jou

Leesteksten in het Nederlands worden meestal als moeilijk ervaren. Dat kun je makkelijk verbeteren! De juiste strategieën en een plan van aanpak zorgen ervoor, dat jij die teksten beter begrijpt. En je leert antwoorden goed formuleren. Hoe? Met het toepassen van handige leesstrategieën. Samen oefenen we teksten op jouw niveau. Zo verbeter jij jouw leesvaardigheden voor Nederlands.

Heb je binnenkort een grammatica of spelling toets? Ik help je graag met het leren van de regels voor de Nederlandse taal. Samen werken we aan de opbouw van de theorie. In jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.
Op school krijg je ook veel opdrachten schrijfvaardigheid, zoals het schrijven van een e-mail, betoog of zakelijke brief. Vind je dat lastig? Ik leer je met de juiste aanpak en opbouw deze teksten te goed schrijven. Zo kun je straks zelfstandig goede teksten schrijven.

Heb jij bijles Nederlands nodig? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat.
Neem gerust contact met mij op via info@bijlessoest.nl
of bel/ app mij op 06- 372 89 565.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles Nederlands onder-/bovenbouw

Ik geef met veel plezier online bijles Nederlands aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw. De bijlessen zijn een op een online. Dat werkt voor het bijspijkeren van de Nederlandse stof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven.
Bij bijles Nederlands kun je denken aan:

  • Zinsontleding
  • Grammatica
  • Spelling/ werkwoordspelling
  • Schrijfopdrachten maken: betoog, zakelijke brief
  • Begrijpend lezen
  • Leesvaardigheid oefenen
  • Formuleren
  • Hulp bij opstellen van boekverslagen
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden van eindexamen: VWO, Havo en VMBO-T

Samen bepalen we op welke onderdelen jij bijles Nederlands nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. We werken aan goede cijfers en plezier in het vak Nederlands.

Ik worstel met leesvaardigheid. Die teksten zijn zo lang en lastig. Stap voor stap heeft Julia mij geleerd hoe ik die teksten moet aanpakken. En met resultaat.

Zoë, VMBO-T 3

Nederlands vind ik lastig. Vooral zinsontleding en grammatica. Al die regeltjes. Via mijn juf kwam ik in contact met Julia. Zij heeft mij erg goed geholpen. Zij legt duidelijk uit.

Kyra, Havo 2

Examentraining Nederlands

Doe je dit jaar examen en kun je wel wat extra uitleg Nederlands gebruiken? Ik help je daar graag bij. Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we uit. Naast uitleg van grammatica, spelling of lees strategieën, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de stof oppakt.

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06 - 372 89 565

Bijles Nederlands: het tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles.

De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles Nederlands nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel mij op 06 - 372 89 565.

Bijles Nederlands in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles Nederlands aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Nederlands heb ik altijd een leuk vak gevonden op school. Ik geef dan ook met plezier bijles in het vak Nederlands. Of dat nu tekst verklaren, grammatica of schrijfopdrachten zijn. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles Nederlands gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.