Bijles Economie

in Soest, persoonlijk en resultaatgericht

Ben je op zoek naar bijles economie in Soest?
Vraaglijnen, moral hazard, wisselkoersen: economie is een breed vak. Niet alleen hoort er bij dit vak veel theorie met begrippen, je moet ook goed kunnen rekenen. Veel middelbare scholieren hebben moeite met de sommen. Ook is het goed opschrijven van de antwoorden vaak een lastig punt.
Geldt dat ook voor jou? Ik help je graag. Ik geef bijles economie aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau. Aan de hand van handige strategieën werken we samen aan het oplossen van opgaven.

Gaat de rente nou omhoog of omlaag als de prijzen stijgen? Economie is soms best lastig. Door veel te oefenen en kritisch te lezen, is economie zeker te begrijpen. Ook voor jou! Heb jij binnenkort een economie toets en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik geef bijles economie online.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak economie. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen opgaven met je maken of oefenen op examenniveau. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om je economie cijfers te verbeteren op school.

Kortom: heb jij moeite met het vak economie op school? Of heb je binnenkort een toets en wil je een goed cijfer halen? Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij.

Bijles economie nodig?

stappenplan voor jou

Het vak economie bevat veel onderwerpen, die niet allemaal even makkelijk zijn. Prijselasticiteit, aanbodlijnen of het berekenen van belastingen? Ik help je hier graag bij!

We werken aan de hand van leerstrategieën en een plan van aanpak. Zo ga jij die sommen beter maken. Ik leer je leren hoe je gestructureerd opgaven aan kunt pakken. Ook kan ik je helpen met het goed formuleren van je antwoorden. Zo verbeter jij je resultaten voor economie.
Heb je binnenkort een toets economie? Of heb je hulp nodig bij de voorbereiding van een schoolexamen? Ik kan je helpen. Samen werken we aan het verbeteren van je vaardigheden. Dit doen we in jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier.

Heb jij bijles economie nodig? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles economie onder- en bovenbouw

Met veel plezier geef ik bijles economie aan scholieren in het middelbaar onderwijs, zowel voor de onderbouw als bovenbouw.
De bijlessen zijn online en een op een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de stof het beste. Liever bijles in een groepje? Dat kan ook. Je kunt je als groepje van 2 of 3 opgeven.
Bij bijles economie kun je denken aan:

  • Berekenen van elasticiteiten
  • Verschuiven van vraag- en aanbodlijnen
  • Marktvormen
  • Wisselkoersen
  • Speltheorie
  • Rekenen met inflatie
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden van schoolexamens en centraal examen

We kijken op welke onderdelen jij bijles economie nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we op weg naar goede cijfers en plezier in het vak economie.

De rekensommen bij economie deed ik vaak niet goed. Ik heb nu een duidelijk stappenplan in mijn hoofd hoe ik dit moet aanpakken. Bedankt!

Daniël, 3 Havo

Naast erg duidelijke uitleg heeft Julia ook veel geduld. De fijne sfeer zorgde ervoor dat ik meer zin had in het begrijpen van de stof.” Isabel, 5VWO

Isabel, 5VWO

Examentraining economie

Doe je dit jaar examen in economie en kun je wel wat extra uitleg en oefening gebruiken? Ik help je daar graag bij.

Samen kijken we naar de examenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we samen uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de stof oppakt.

Wil jij graag goed voorbereid beginnen aan je examen economie? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 89 565.

Bijles economie tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles.

De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles economie nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06 - 372 89 565.

Bijles economie in Soest:

vakkundig en persoonlijk

Al vijf jaar geef ik bijles economie aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarnsch Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Zelf heb ik op het Griftland gezeten en studeer nu Bedrijfskunde aan de Universiteit. Economie vond ik altijd een leuk vak en komt ook veel in mijn studie terug. Ik vind het dan ook leuk om jou met het vak economie te helpen. Of dat nu de wisselkoersen, aanbodlijnen of het rekenen met inflatie is. Net waar jij behoefte aan hebt. Samen werken we aan goede resultaten!

Benieuwd hoe zo’n bijles economie gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.