Bijles

persoonlijk en resultaatgericht

Vind jij Frans een lastig vak op school? Heb je moeite met die wiskunde opdrachten? Of wil je betere cijfers voor Duits? Dan is het tijd voor bijles!
Ik geef privé bijles aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw in Soest.

Voor de vakken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Wiskunde en Economie.
Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau.

Al vijf jaar geef ik bijles aan scholieren van het Griftland college, het Waldheim en het Baarnsch Lyceum. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. De bijles geef ik online. Bij voorkeur 1 op 1, dat werkt voor het bijspijkeren van de stof het beste.

Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt bij het vak. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen opgaven met je maken of oefenen op examenniveau. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om je cijfers te verbeteren op school.

Heb jij moeite met een bepaald vak op school? Of heb je binnenkort een toets en wil je een goed cijfer halen? Dan is het tijd voor extra hulp! Daar help ik je graag bij. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65.

Bijles nodig?

stappenplan voor jou

Samen werken we aan de hand van leerstrategieën en een plan van aanpak. Zo ga jij de theorie begrijpen en de opdrachten beter maken. Ik leer je hoe je op een gestructureerde manier opgaven maakt. En hoe je die lastige teksten en opdrachten aanpakt met behulp van strategieën. Ook kan ik je helpen met het goed formuleren van je antwoorden. Zo verbeter jij je resultaten voor dat lastige vak op school.

Heb je binnenkort een toets? Of heb je hulp nodig bij de voorbereiding van een examen? Ik kan je daarin begeleiden met bijles. Samen werken we aan het verbeteren van je leervaardigheden en het toepassen van de leerstof. Dit doen we in jouw tempo, op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Plan gerust een kennismakingsafspraak voor bijles.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Wiskunde vond ik altijd lastig. Dankzij de duidelijke uitleg van Julia begreep ik het goed en gingen mijn cijfers omhoog!

Marijn, VWO3

Ik zag het even niet meer zitten en mijn cijfers waren ronduit slecht. Maar met hulp van Julia heb ik het weer opgehaald.

Tara, brugklas
Bij BijlesSoest.nl kun je bijles krijgen in de volgende vakken:
Bijles Soest bijles Frans blokblok
Bijles Soest bijles Duits blokblok
Bijles Soest bijles Engels blokblok
Bijles Soest bijles Nederlands blokblok
Bijles Soest bijles Wiskunde blokblok
Bijles Soest bijles Economie blokblok
Bijles Soest bijles Wiscat blokblok
Bijles Soest examentraining blokblok

Bijles tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 17,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé bijles. De bijles geef ik online.

Er zijn géén inschrijfkosten. Bovendien hoef je géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06 - 372 89 565.

Bijles Soest de 7 voordelen

vakkundig en persoonlijk

  • 1. Persoonlijk: privé bijles bij jou thuis.
  • 2. Focus: alle aandacht voor jou en focus op jouw vragen.
  • 3. Ervaren: vijf jaar ervaring met bijles geven.
  • 4. Bekend: met schoolmethoden Griftland, Waldheim en Baarns Lyceum.
  • 5. Doelgericht: goede resultaten, zelfvertrouwen en plezier.
  • 6. Structuur: plan van aanpak, leerstrategieën.
  • 7. Duidelijk: heldere en rustige uitleg.

    Benieuwd hoe zo’n bijles gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor kennismaking, bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben en voor de bijles zelf.