Over Bijles Soest


Hallo! Natuurlijk maak ik graag persoonlijk kennis met je. Daarom vertel ik hier kort iets over mijzelf. En hoop je binnenkort te ontmoeten. Ik ben Julia Tappermann en woon in Soest. Op het Griftland college heb ik VWO-examen gedaan met de vreemde talen en een economisch profiel. Daar ben ik cum laude geslaagd. Niet dat het leren mij komt aanwaaien. Goed plannen, de juiste leerstrategieën, inzet en veel oefenen hebben mij dat gebracht.

Ik studeer Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam. Verder heb ik voor Engels het Cambridge certificaat niveau C1 op zak.

Leerlingen aan wie ik bijles geef omschrijven mij als een betrokken en enthousiast persoon. Ik werk planmatig en leg alles duidelijk en rustig uit. Ik leer je hoe je de leerstof kunt plannen, wat de juiste lees- en rekenstrategieën zijn en stem de bijles af op jouw behoefte.

Bijles voor VWO, Havo, VMBO-T

Al vijf jaar geef ik met plezier bijles aan middelbare scholieren in de onder- en bovenbouw in Soest.

Dat zijn leerlingen van het Griftland college, het Waldheim en het Baarns Lyceum. Zowel op VWO, Havo als VMBO-T niveau. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen. Ook geef ik bijles via Erasmus Education aan middelbare scholieren.

Bijles vakken

Ik geef bijles in het vak Nederlands, Engels, Frans, Duits, wiskunde en economie. Naast bijles geef ik examentraining in die vakken. Verder kun je bij mij terecht als je hulp nodig hebt bij de rekentoets Wiscat.
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles voor jou

Heb jij bijles voor een vak nodig? Dan kan ik je helpen met privé bijles online.
Mijn doel is om met een gerichte aanpak en afgestemd op wat jij nodig hebt je cijfers te verbeteren op school. We bepalen op welke onderdelen jij bijles nodig hebt. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Samen werken we aan goede cijfers en plezier in het vak.

Kennismaking en bijles

Benieuwd hoe zo’n bijles gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.

Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 89 565.