Bijles Wiscat

persoonlijk en resultaatgericht
Heb je behoefte aan Wiscat bijles of training? Van hoofdrekenen tot het metriek stelsel: bij de Wiscat-toets zijn allerlei rekenvaardigheden belangrijk. Veel Pabo-studenten hebben moeite met verschillende onderdelen van deze toets.
De vaardigheden zijn soms een beetje weggezakt en studenten zien op tegen de ingewikkelde verhaaltjessommen.

Geldt dat ook voor jou? Ik help je graag met bijles ter voorbereiding van de Wiscat-toets. Aan de hand van handige strategieën werken we samen aan het oplossen van rekenopgaven.

Hoe zit toch met het delen en vermenigvuldigen van breuken? De vragen op de rekentoets kunnen best lastig zijn. Door veel te oefenen en door de juiste rekenstrategieën te gebruiken, zijn de rekenvragen zeker op te lossen. Ook voor jou! Heb jij binnenkort de Wiscat-toets en kun je wel wat hulp gebruiken?
Ik geef bijles Wiscat online.


Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de Wiscat-toets. De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen opgaven met je oefenen of een oefentoets maken. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de Wiscat-toets te halen.

Bijles Wiscat of een Wiscat training?

Heb jij binnenkort de Wiscat toets en kun je wel wat hulp gebruiken?
Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

- Zelf wiscat oefenen met boeken: met het Wiscat Oefentoetsen boek train je met sommen uit vijf oefentoetsen, net als de echte Wiscat toets.
- Zelf wiscat oefenen online: De Wiscat Academy® is de meest complete online leeromgeving. Daar vind je alle theorie en kun je onbeperkt sommen oefenen. Test jezelf met flashcards of maak hoofdreken-toetsen. Er zijn zels complete Wiscattoetsen op verschillende niveau's.
- Wiscat bijles:
1-op-1 bijles afgestemd op jouw vragen
- Wiscat training: 1-daagse complete training in een kleine groep. Zowel op locatie, als online.

Kies je voor Wiscat bijles?
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de pabo toets. Ik geef Wiscat bijles op alle onderdelen. Of dat nu is voor breuken, meetkunde, kansberekening of hoofdrekenen.
De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen opgaven met je oefenen of een oefentoets trainen. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen. Het aantal uren Wiscat bijles is flexibel. Net wat je nodig hebt.

Kies je voor Wiscat training?
De Wiscat training via wiscatoefenen.nl is een 1-daagse online training in een kleine groep. Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod. Deskundig, persoonlijk en met resultaat! Gegeven door een Wiscat-EXPERT! Al veel Pabo-studenten zijn door deze training geslaagd voor de Wiscat.
Groot voordeel: deze Wiscat training wordt gegeven aan een kleine groep.

OP LOCATIE max. 6-8 deelnemers;
ONLINE max. 3-4 deelnemers!
Zo krijg jij persoonlijke aandacht en is er genoeg tijd voor jouw vragen. De training raakt snel vol, dus wees er op tijd bij.
Lees meer over de Wiscat-training

Vind jij de Wiscat toets moeilijk? Ben je al een keer gezakt? Of ben je zij-instromer? Dan is het tijd voor extra hulp! Ik geef Wiscat bijles en Wiscat training. Samen werken we aan goede resultaten!

Heb jij bijles Wiscat nodig? Of training? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we voor het beste resultaat.
Neem gerust contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.

1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 bijles.
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Bijles Wiscat rekentoets Pabo

Ik geef met veel plezier Wiscat bijles aan studenten van de Pabo. De bijlessen zijn online en een-op-een. Dat werkt voor het bijspijkeren van de rekenstof het beste.

Liever training in een kleine groep? Dat kan ook:
OP LOCATIE max. 6-8 deelnemers; ONLINE max. 3-4 deelnemers!
Kijk dan voor informatie en data bij training in een groep.
Bij bijles of training Wiscat kun je denken aan:

  • Hoofdrekenen
  • Trainen van basisvaardigheden
  • Breuken, procenten en decimalen
  • Meten en meetkunde
  • Informatieverwerking
  • Kansberekening
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden en trainen van de Wiscat-toets


Op welke onderdelen van de rekentoets heb jij bijles nodig? Samen kijken we naar de stof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we eerst uit. Ik help je hier graag bij. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar een goed resultaat.

Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan aan hoe jij de Wiscat-stof oppakt.

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of bel/app mij op 06- 372 89 565.

Ik was erg zenuwachtig voor de Wiscat toets. De bijlessen van Julia waren heel fijn en hebben goed geholpen. Ik mag nu door met de Pabo!

Marit 18 jaar

Wat ik fijn vond, is dat ik de bijlesuren flexibel kon indelen. Naarmate de toets van Wiscat dichterbij kwam, heb ik meerdere bijlessen per week genomen. Dat was heel handig.

Sanne, pabo-student

Rekentraining Wiscat-Pabo

Doe je dit jaar de rekentoets Wiscat en kun je wel wat extra uitleg gebruiken? Ik help je daar graag bij.
We kijken naar de rekenstof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we eerst uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met Wiscat oefentoetsen. Stap voor stap lopen we de opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan aan hoe jij de Wiscat stof oppakt.

Heb jij moeite met Wiscat en wil je beter worden in rekenen? Dan is het tijd voor extra hulp!

Ben je in de voorbereiding van de LKT Rekenen-Wiskunde en wil je daarvoor oefenen? Kijk dan naar het speciale Oefentoetsenboek. Daarin staan maar liefst 5 volledige oefentoetsen. En alle antwoorden mét uitgebreide stap-voor-stap uitleg.

Bijles Wiscat tarief

Voor een uur bijles vraag ik € 29,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé Wiscat-bijles. De Wiscat bijles geef ik online. Je hoeft géén minimum aantal bijlessen af te nemen of een pakket met uren. Dit eisen veel WISCAT bijlesbedrijven wel.

Heb jij bijles voor de Wiscat rekentoets nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat. Neem gerust contact met mij op.

Je kunt mij bereiken via info@bijlessoest.nl of
bel mij op 06 - 372 89 565.

Bijles Wiscat online:

vakkundig en persoonlijk Al ruim vijf jaar geef ik bijles Wiscat aan Pabo studenten. Ook online. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de leerlingen.

Ben jij op zoek naar WisCAT bijles of een WisCAT training? Ik help je graag met de voorbereiding van de Wiscat-rekentoets. Of dat nu is voor het onderdeel breuken, meten of hoofdrekenen. Net waar behoefte aan is. Samen werken we aan goede resultaten!

Wil je liever zelf oefenen in een online leeromgeving? Dat kan ook bij de Wiscat Academy®. Lees meer over oefenen voor de Wiscat.
Benieuwd hoe zo’n bijles Wiscat gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben.

Wiscat bijles boek oefentoetsen

Bijles Wiscat en zelf oefenen

Ben jij gestart met de Pabo-opleiding? Dan is de Wiscat toets een verplicht onderdeel van je opleiding. Helaas blijkt deze rekentoets voor veel Pabo-studenten een struikelblok te zijn.
Lees meer over de WISCAT oefentoetsen

Bijles in Wiscat gaat je zeker helpen. Verder is het belangrijk veel Wiscat oefentoetsen te maken. Er is nu een handig boek 'WISCAT oefentoetsen'.

Daarin staan 5 complete oefentoetsen met elk 50 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de Wiscat toets. Je kunt oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo zie je op welk niveau jij presteert met Wiscat rekenen. Alle antwoorden met heldere uitleg staan achter in het boek.

Ook kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.

Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips. Wil jij goed voorbereid zijn op de Wiscat toets? Ga dan oefenen met voorbeeld toetsen. Zo haal je WISCAT!
Bekijk het boek 'WISCAT oefentoetsen'